Bloodgroupink

Welkom op onze website! Wij van Blood Group Ink staan graag voor u klaar en dit doen wij op verschillende manieren. Zo zijn wij eind 2018 begonnen met onze Facebookpagina. Op deze pagina selecteren wij de mooiste tattoos van verschillende artiesten. Wij hebben zelf een enorme passie voor tatoeages en juist daarom zijn wij begonnen met onze Facebookpagina. Hier heeft u de mogelijkheid om inspiratie op te doen wanneer u zelf een tattoo wilt zetten. Het is zeer belangrijk dat u goed nadenkt op het moment dat u een tattoo wilt zetten. Een tattoo zet u voor de rest van uw leven en het is dan ook belangrijk dat u dit in een keer goed doet. Wij helpen u graag met het maken van een goede keuze door verschillende stijlen te introduceren. Echter is dit niet het enige waarmee wij u kunnen helpen. Wij hebben namelijk ook een geweldig aanbod aan tattoo kleding. Hier vertellen wij u onderstaand graag meer over.

 

Shop Nu

Blood Group Ink staat voor u klaar

Bij ons van Blood Group Ink vindt u geweldige tattoo kleding. We hebben een eigen kledinglijn ontworpen en daar zijn we erg trots op. Neem bijvoorbeeld de T-shirts die wij aanbieden. Deze zijn gemaakt van van 100% biologisch gekamd & ring gesponnen katoen. Tevens kiezen wij ervoor om de opdruk te borduren. De shirts zitten zeer comfortabel en zijn te verkrijgen in verschillende maten. Mocht u kleding bij ons willen aanschaffen, dan kunt u dit al voor zeer scherpe prijzen doen. De kleding is van goede kwaliteit en hiermee willen wij ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van onze kleding. Bent u op zoek naar een mooie pet, ook dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.


Kleding speciaal voor iedereen die van tattoos houdt

Dat wij van tattoos houden is een feit. Dit betekent echter niet dat wij de enige zijn die hiervan houden. Deze passie delen wij met vele anderen. Juist daarom hebben we ervoor gekozen om deze kledinglijn op te richten, zo heeft iedereen die van tattoos houdt ook kleding die hier perfect bij past.

 

 

Blood Group Ink
Blood Group Ink

Bekijk alle producten

 

De beste service

Naast dat wij van Blood Group Ink veel waarde hechten aan het uiterlijk en de kwaliteit van onze kleding, doen we er ook alles om de beste service te leveren. Doet u een bestelling bij ons, dan zorgen wij ervoor dat u uw aankoop binnen 4 werkdagen al in huis heeft. 

Shop Nu