Bloodgroupink clothing

Welkom op de website van Blood Group Ink Clothing. Bij ons vindt u de mooiste kleding voor iedereen die van tattoos houdt. Uiteraard staan wij ook klaar voor mensen die zelf geen groot fan zijn van tattoos, dit omdat wij simpelweg kleding van goede kwaliteit aanbieden voor scherpe prijzen. Feit is in ieder geval wel dat onze kleding is ontstaan uit liefde voor tatoeages. Eind 2018 hebben wij namelijk de Facebookpagina Blood Group Ink opgericht met verschillende mensen die een passie hebben voor tatoeages. 

 

Op onze pagina vindt u tatoeages van verschillende artiesten. U vindt hier verschillende soorten stijlen en mocht u op zoek zijn naar inspiratie omdat u zelf een tattoo wilt laten zetten, dan bent u op onze Facebookpagina aan het juiste adres. Koopt u liever prachtige Blood Group Ink Clothing? Dan is onze website de plek waar u moet zijn. Het maakt echter niet uit waar u ons voor inschakelt, wij zullen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Shop Nu

Prachtige Blood Group Ink Clothing

Onze Blood Group Ink Clothing is iets waar wij erg trots op zijn. Deze kledinglijn hebben wij zelf ontworpen en wij bieden onder andere prachtige T-shirts en petten aan. Mocht u een T-shirt bij ons willen kopen, dan weet u zeker dat de pasvorm zeer goed zit. Tevens zijn de T-shirts gemaakt van 100% biologisch gekamd & ring gesponnen katoen. De opdruk is geborduurd en onze kleding is te verkrijgen in verschillende maten. Bent u benieuwd naar onze kleding, kijk dan snel verder op onze website. Hier vindt u zowel afbeeldingen van de kleding als de prijzen en handige extra informatie. Dit zorgt ervoor dat u straks precies weet wat u in huis haalt.

 

 

 

Bloodgroupink clothing
Bloodgroupink clothing

Bekijk alle producten

 

De beste service

Kiest u voor Blood Group Ink Clothing, dan kiest u voor kleding van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Echter is dit niet het enige dat wij u bieden. Wij hechten namelijk ook veel waarde aan service. Doet u een bestelling bij ons, dan zorgen wij ervoor dat u uw aankoop binnen 4 dagen ontvangt. Heeft u vragen over onze kleding, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Stuur ons gerust een e-mail op: info@bloodgroupink.nl. Wij zullen er alles aan doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Mocht u op zoek zijn naar tattoo inspiratie bekijk dan de Facebookpagina van Blood Group Ink!

 


Shop Nu