Tattoo kleding

Tattoo kleding, dat is wat u in onze webshop vindt. Wij van Blood Group Ink hebben een grote passie voor tattoos. Juist daarom zijn wij in 2018 begonnen met het selecteren van de aller mooiste tattoos. Hierbij vinden wij het zeer belangrijk dat iedereen die een tattoo wilt een goed beeld krijgt van de verschillende stijlen die er zijn en zo een goede keuze maakt. Een tattoo neemt u immers niet voor even, maar voor de rest van uw leven. Bent u benieuwd naar de kleding die wij aanbieden? Lees dan onderstaande informatie en neem onze website grondig door.

 

Shop Nu


Een geweldige kledinglijn

Naast dat wij u op de hoogte houden van de mooiste tattoos, hebben wij nu dus ook een eigen kledinglijn. Bij ons vindt u geweldige tattoo kleding. Denk hierbij aan prachtige T-shirts en petjes. Wanneer we kijken naar de T-shirts die wij aanbieden, dan kunnen we u vertellen dat de T-shirts zijn gemaakt van 100% biologisch gekamd & ring gesponnen katoen. Het frontlogo is geborduurd en de lichaamslengte is zeer comfortabel. De shirts zijn te verkrijgen in de maten S/M/L/XL/XXL/3XL. Goed om te weten is dat u de shirts niet kunt wassen boven de 40 graden. De kwaliteit van de kleding is goed en de prijzen zijn absoluut niet duur. Wij willen namelijk graag dat iedereen onze kleding kan dragen en daar doen we alles aan!


De beste tattoo kleding

Bij ons vindt u niet alleen de beste tattoo kleding, wij staan namelijk ook voor u klaar met de beste service. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld altijd voor dat u uw tattoo kleding binnen 4 werkdagen in huis heeft. Kiest u ervoor om een bestelling van minimaal €39,99 te doen, dan zorgen wij ervoor dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Mocht u vragen hebben over een van onze producten, dan raden we het u aan om per mail contact met ons op te nemen.


Bekijk alle producten

 


Bekijk ook onze Facebookpagina

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de beste kleding zijn wij er zoals gezegd ook voor u op het moment dat u op zoek bent naar tattoo inspiratie. Mocht u inspiratie op willen doen voor het zetten van een tatoeage, neem dan een kijkje op onze Facebookpagina. Hier plaatsen wij fantastische voorbeelden van de mooiste tatoeages gezet door verschillende artiesten. Nieuwsgierig geworden? Neem dan zelf een kijkje op de pagina.


Shop Nu